Prijsklassen

@work Arrangementen

Batterijen opladen en heel even stilstaan bij je eigen levenspad?
“Daar is geen tijd voor, de wereld kan jou niet missen, zelfs niet voor even.” Jawel dus! Soms is het nodig om heel even uit de ratrace te stappen, heel even alleen maar op jezelf te focussen, en van daaruit verder te kijken.

Samen met HR consultant Timothy Demeester slaan we voor jou de handen in elkaar en bieden we voortaan dit unieke concept aan!


Zowel lichamelijk als mentaal goed in je vel zitten is belangrijk voor het verhogen van focus en de productiviteit. Daarnaast boost je jouw energie. Je leert naar binnen kijken om zo te kunnen stralen.

Ieders pad naar succes begint immers bij fysieke en mentale rust. Van een leidinggevende wordt rust eigenlijk niet aanvaard. Je moet altijd maar doorgaan, de grenzen opzoeken én erover gaan en dat werkt natuurlijk niet op de lange termijn.

Wat kan je verwachten?

Deze 4h durende behandeling zal je helpen je innerlijke kracht te ervaren. Wie ben je, wat zijn jouw individuele sterktes en hoe kan je die maximaal gaan inzetten?

De dag start met een consult, waarin je sterktes worden bepaald als leidinggevende. Met onze bevragingen houden we je een spiegel voor.  Zonder regelmatige (zelf)reflectie met ondersteuning lukt het niet om de zachte weg blijvend te integreren in drukke levens. Vertrekken vanuit je sterktes stelt je in staat om daadkrachtige acties te ondernemen met impact voor de medewerkers en de organisatie.

Daarbovenop word je verwend met weldadige massages voor zowel lichamelijk als mentaal welzijn. Eventuele klachten worden besproken en op deze manier wordt deze beleving persoonlijk op jou afgestemd. 

Kortom dit is het moment waar jij centraal staat!

Afspraak maken

Jouw massage reserveren

*Verplichte velden

Cadeaubon

Jouw cadeaubon bestellen

*Verplichte velden