Prijsklassen

  • Welnamis Advance

    € 35 - Duurtijd programma: 22 min

    Welnamis biedt een complete ervaring aan impulsen van audio- en trillingsfrequenties om lichaam en geest te kalmeren en beide in een ontspannende toestand te brengen. Het comfortabele en verwarmde waterkussen maakt deze ervaring af!

10 beurten: 275€

Welnamis Arrangementen

Powernapping met Gharieni Welnamis

4 unieke programma’s die werken op specifieke hersengolven:
- Stress Relief: Dit zorgt voor een prettige ontspannende ervaring, zal je in staat stellen om cognitieve gedachten te verwerken en toch volledig “aanwezig” te zijn… Een programma dat zeer geschikt is voor beginnende gebruikers.
- Mindfulness: Dit is een frequentie die de bewuste geest “uitschakelt” en het onderbewuste actief houdt.
- PowerNap: Dit programma werkt in een zeer diep Theta niveau (4Hz bereik), en dipt in naar het Delta niveau (2-3Hz), waar zowel de bewuste als de onderbewuste geest “uitgeschakeld” zijn.
Het delta niveau is de hersengolf toestand waar ons lichaam serotonine, melatonine en endorfine vrijgeeft die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van welzijn.
In de drukke wereld van vandaag bereiken veel mensen geen delta hersengolf patronen gedurende een hele nacht slapen. Het gebruik van dit programma geeft je die kostbare minuten, die volwaardig zijn aan een volledige nachtrust.
- Awareness: In plaats van het verlagen van de hersengolf niveaus verhoogt dit programma de hersengolf niveaus naar ongeveer 40Hz, in het gamma bereik. Gamma golven zijn ook de hersengolven die geassocieerd worden met compassie en dankbaarheid en verbeteren de cognitieve functie en het geheugen. Ideaal voor kinderen met ADHD.

Chromotherapie:

Net zoals muziek en trillingen een invloed hebben op ons lichaam en onze geest, hebben visuele aspecten zoals kleur ook een effect op onze geest.
- Rood: revitaliseert, activeert de bloedsomloop, geeft energie, bevordert de vitaliteit en creativiteit
- Oranje: verbetert de stemming en stimuleert positief denken
- Geel: bevrijdend en ontwaakt persoonlijke kracht en bewust zijn, extrovert, helder, stimuleert genezing
- Groen: harmonieus, hoopvol, kalmerend, schept evenwicht in het levensritme
- Paars: ontspant en vernieuwt, wekt meditatieve en spirituele aspecten op
- Blauw: hemels en vredig, verkoelend, kalmerend, rustgevend en reinigend

Afspraak maken

Jouw massage reserveren

*Verplichte velden

Cadeaubon

Jouw cadeaubon bestellen

*Verplichte velden